tabs ↹ over ␣ ␣ ␣ spaces

by Jiří {x2} Činčura

Konference Databázový svět

2 Dec 2006 1 mins Databases in general

Tento čtvrtek se ve Zlíně (mimochodem, Zlín je docela pěkné město – nebo aspoň ta část co jsem viděl 😉) uskutečnila konference Databázový svět. Nechci zde rozebírat obsah jednotlivých přednášek (kdo by chtěl, měl přijet). Nicméně co mě velice zaujalo byl naprosto hladký průběh celé akce a perfektní zorganizování. Za celý den jsem ani jednou neviděl, že by něco nefungovalo, či se něco řešilo na poslední chvíli. Organizace byla vskutku perfektní.

Program tedy lépe řečeno obsah konference byl také dobrý, bylo sice pár slabších přednášek, ale pro někoho mohly být prezentované informace zajímavé, takže je to jen můj pocit. Zbytek byl vynikající a přínosný (a podle potlesku myslím, že nejen pro mě).

Bude-li se příští rok opět konat a budu-li mít čas, nesmím tuto akci zmeškat a rozhodně ji doporučuji i vám.

Profile Picture Jiří Činčura is .NET, C# and Firebird expert. He focuses on data and business layers, language constructs, parallelism, databases and performance. For almost two decades he contributes to open-source, i.e. FirebirdClient. He works as a senior software engineer for Microsoft. Frequent speaker and blogger at www.tabsoverspaces.com.