tabs ↹ over ␣ ␣ ␣ spaces

by Jiří {x2} Činčura

HomePage dokumentace k .NETu

25 Mar 2007 1 mins .NET

Dlouhou dobu mě strašně štvalo, ze když otevřu dokumentaci k .NET FW, tak se načte “taková ta první stránka”. Ladil jsem kde co v Document Exploreru a nic. Až včera mě napadlo podívat se, co vlastně ten zástupce dělá. Bingo. Stačilo vyhodit jeden přepínač a bylo vymalováno. Pokud to někoho taky štve, stačí upravit na tvar "C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Help 8\dexplore.exe" /helpcol ms-help://MS.NETFramework.v20.en /usehelpsettings NETFrameworkSDK.20 tedy vyhodit /LaunchNamedUrlTopic DefaultPage.

Teď jsem spokojený, aspoň se to otevírá trochu rychleji a nehrabe to hned na disk pro věc, kterou vůbec nechci. 😃 Vždycky si otevřu až stránku co mne zajímá.

Profile Picture Jiří Činčura is .NET, C# and Firebird expert. He focuses on data and business layers, language constructs, parallelism, databases and performance. For almost two decades he contributes to open-source, i.e. FirebirdClient. He works as a senior software engineer for Microsoft. Frequent speaker and blogger at www.tabsoverspaces.com.