tabs ↹ over ␣ ␣ ␣ spaces

by Jiří {x2} Činčura

Gopas TechEd 2017

28 Apr 2017 1 mins Presentations & Speaking

Včera jsem zahlédl na Facebooku k TechEdu, že je ještě 20 míst volných. Pokud již registraci máte nebo se vám podaří některé z těch 20 míst ukořistit, mám tu nabídku mých přednášek.

  • Migrace EF6 na EF Core
  • Python pro C# vývojáře

Entity Framework Core už není úplně žhavá novinka, ale nějaký ten měsíc je s námi. Ačkoli Entity Framework 6 je stále podporovaný, co když se rozhodnete aplikaci zmigrovat na z Entity Framework Core? Na co se připravit? S čím počítat? Jaké věci nejsou podporovány a jak je nahradit (pokud to je možné)? To vše je obsahem této přednášky. Zároveň poskytne pohled i na co se připravit v případě vývoje s Entity Frameworkem Core “na zelené louce”.

Python je příjemný programovací a skriptovací jazyk se širokou podporou platforem. Představím vám Python z pohledu C# vývojáře, jeho koncepty a scénáře a kde jej můžete využít i pokud jste primárně C# vývojář. Bežné programy zvládnete napsat hned po přednášce.

Profile Picture Jiří Činčura is .NET, C# and Firebird expert. He focuses on data and business layers, language constructs, parallelism, databases and performance. For almost two decades he contributes to open-source, i.e. FirebirdClient. He works as a senior software engineer for Microsoft. Frequent speaker and blogger at www.tabsoverspaces.com.