tabs ↹ over ␣ ␣ ␣ spaces

by Jiří {x2} Činčura

Gopas TechEd 2018

30 Apr 2018 1 mins Presentations & Speaking

Web hlásí vyprodáno, takže budu asi lákat především ty, kteří si vstup už urvali. Na letošní TechEd jsem připravil dvě přednášky:

  • IDisposable – implementace a mýty
  • Co je nového v Entity Frameworku Core 2.0 a 2.1

IDisposable je interface, který je tu s námi “odjakživa”. Ale v momentě, kdy jej máme implementovat, vzniká tření. Existuje plno polopravd a mýtů nejen jak jej implementovat, ale i co dělá atp. Nehledě na další mýty kolem GC. Jednoduše vám vysvětlím, co opravdu IDisposable je a jak jej správně a jednoduše implementovat.

Aktuální verze Entity Frameworku Core, verze 2.0, přinesla velké množství nových vlastností. A blížící se verze Entity Framework Core 2.1 postupuje kupředu a další “fičury” se na nás připravují. Co je tedy vlastně nové? Jak Entity Framework Core používat? A kde jsou možné pasti?

Chyťte mě kdekoli na chodbách TechEdu nebo na TechEd párty a zeptejte se mě na cokoliv co vás pálí.

Profile Picture Jiří Činčura is .NET, C# and Firebird expert. He focuses on data and business layers, language constructs, parallelism, databases and performance. For almost two decades he contributes to open-source, i.e. FirebirdClient. He works as a senior software engineer for Microsoft. Frequent speaker and blogger at www.tabsoverspaces.com.