tabs ↹ over ␣ ␣ ␣ spaces

by Jiří {x2} Činčura

WUG Days 2022 a SQL Server Bootcamp 2022

12 Sep 2022 1 mins Presentations & Speaking

Tento týden se konají dvě akce, kde budete mít možnost poslechnout si několik mých přednášek.

První v pořadí je SQL Server Bootcamp 2022, kde si budete moci poslechnout Autoincrement (identity) není jediná možnost jak generovat PK. Následovat bude WUG Days 2022, kde mám Entity Framework Core 7 – Co nás čeká, Co čekat od .NET 7 a C# 11 – Co nás čeká.

Hromada aplikací využívá ve spojení s EF Core klasický autoincrement (identity) a není na tom nic špatného. Ale existují i jiné možnosti jak PK generovat a v některých případech může být jejich použití výhodnější. Ukážeme si jaké možnosti to jsou a jaké jsou (ne)výhody.

Přehled a ukázky novinek v Entity Frameworku Core 7 v .NET 7, který vyjde v listopadu 2022.

Další verze .NETu s číslem 7. Tentokrát se nejedna o LTS verzi. Jaké novinky v .NETu nám tedy přinese a bude tedy důvod upgradovat?

Prach na klávesnici ze C# 10 se ještě nestihl usadit a máme tu pomalu C# 11. Jaké jsou nové fíčury a jak je začít používat.

Profile Picture Jiří Činčura is .NET, C# and Firebird expert. He focuses on data and business layers, language constructs, parallelism, databases and performance. For almost two decades he contributes to open-source, i.e. FirebirdClient. He works as a senior software engineer for Microsoft. Frequent speaker and blogger at www.tabsoverspaces.com.