tabs ↹ over ␣ ␣ ␣ spaces

by Jiří {x2} Činčura

WUG Days 2023.2 a SQL Server Bootcamp 2023

10 Sep 2023 1 mins Presentations & Speaking

Už zítra vypukne konference WUG Days 2023.2 a následovat bude SQL Server Bootcamp 2023. Protože čtete tento text, asi vás zajímá, jaké přednášky jsem připravil.

Co nového v C# 12

Stíháte sledovat novinky v C#? A hlavně je aplikovat v codebase? Ne? Já taky ne. Ale to nevadí, stejně vám řeknu co je nového v C# 12. 😃

SIMD, vektorizace – co to znamená a jak na to v .NETu

Vektorové instrukce je poslední trend výrobců CPU. A vektorizace v kódu je další možnost jak vymáčknout z kódu víc. Ale co to vlastně je? Jak to funguje? A jak na to v .NETu? Nebojte, všechno si povíme.

Dynamic PGO v .NET 8 a proč o tom musíte vědět

Otřásly se základy. Dynamic PGO mění zaběhnutá pravidla jak .NET runtime provádí kód. Co že je to vlastně PGO? A proč dynamic? A co že se tedy změnilo a jak to změní váš život? Přijďte a dozvíte se!

Novinky v Entity Framework Core 8

Entity Framework Core, stejně jako .NET, ASP.NET a další nabídne novou verzi – verzi 8 – v listopadu. Co nového přináší? Co se změnilo? Jak to ovlivní moji aplikaci?

Profile Picture Jiří Činčura is .NET, C# and Firebird expert. He focuses on data and business layers, language constructs, parallelism, databases and performance. For almost two decades he contributes to open-source, i.e. FirebirdClient. He works as a senior software engineer for Microsoft. Frequent speaker and blogger at www.tabsoverspaces.com.