tabs ↹ over ␣ ␣ ␣ spaces

by Jiří {x2} Činčura

Problém s exportem do PST v Outlooku 2007

2 Sep 2008 1 mins MS Office, Windows

Před časem jsem si nainstaloval načisto Office 2007. Pečlivě jsem ořezal instalaci o nepotřebný balast. Nicméně po jisté chvíli jsem zjistil, že v Outlooku nefunguje export do PST. Prohlédl jsem instalaci, jestli jsem něco moc neořezal. Nicméně instalace ukazovala, že jsem odšktal pouze věci pro import a že export je “tam”.

image

Na nic rozumného jsem nepřišel a tak jsem to nechal být. Až dneska jsem si ve virtuálu hrál s instalací a zjistil, že tato odškrtaná podpoložka ovlivňuje i export. Hmm. Zaškrtal jsem tedy poslední tři (kdoví kdyby to něco z toho chtělo navíc) a voila vše funguje.

Zajímavé, že i v anglické instalaci podpoložka neříká nic o exportu. Kdo ví. Doufám, že někomu pomůžu zkrátit bezesnou noc.

Profile Picture Jiří Činčura is .NET, C# and Firebird expert. He focuses on data and business layers, language constructs, parallelism, databases and performance. For almost two decades he contributes to open-source, i.e. FirebirdClient. He works as a senior software engineer for Microsoft. Frequent speaker and blogger at www.tabsoverspaces.com.