tabs ↹ over ␣ ␣ ␣ spaces

by Jiří {x2} Činčura

WUG: Azure Front Door – Co může nabídnout vašim aplikacím (online)

28 May 2020 1 mins Presentations & Speaking

Online akce teď na WUGu jedou a vypadá to, že se nebude polevovat. Takže, aby data tekla a linky se žhavily, připravte routery 2.6.2020 od 17:30 na WUG. Povíme si něco o tom co je Azure Front Door a tak okolo.

Azure Front Door je relativně novým produktem a přesto, že bychom tuto službu mohli jednoduše nazvat reverzní proxy, tak to není tak jednoduché. Nabízí totiž mnohem víc funkcionality, než jednoduchá reverzní proxy. Chtěli byste cachování? Použiváte Traffic Manager? Možná by toto vše šlo nahradit lepším řešením v podobě Azure Front Door. Microservices? I zde může pomoci. Jste zvědaví? Přihlaste se na přednášku a rád vám předvedu, co vše tato služba nabízí.

Profile Picture Jiří Činčura is .NET, C# and Firebird expert. He focuses on data and business layers, language constructs, parallelism, databases and performance. For almost two decades he contributes to open-source, i.e. FirebirdClient. He works as a senior software engineer for Microsoft. Frequent speaker and blogger at www.tabsoverspaces.com.